Party time!­™ – First Edition

Când: 23 aprilie 2016 orele 19:00
Unde: Phoenicia Grand Hotel
Cine: Toți participanții la ONI 2016
Ce anume: Party
De ce: Cum altfel?

Dragi elevi!

Iată că suntem în linie dreaptă către începutul ONI. Este încununarea unui an școlar de muncă grea, ore suplimentare de pregătire, nopți târzii în trântă dreaptă cu Code::Blocks, și sute, sau poate mii de submisii la site-ul campion. Toate acestea se vor termina cu cele doua probe de olimpiadă, nu-i așa?

Greșit! Se vor termina cu un megaparty! Căci voi sunteți cei mai buni dintre cei buni, iar dacă ați ajuns până aici, la capătul unui drum atât de anevoios, meritați în final o petrecere pe măsură. Așa că fiți gata de distracție, căci sâmbătă 23 aprilie, după proba de baraj, la ora 19:00, mezaninul hotelului își deschide porțile și începe distracția! Baloane cu heliu, Guitar Hero, trupă de street dance, mese de fotbal mecanic, sucuri și pizza sunt doar câteva din minunățiile care vă așteaptă!

Dar stai! Cred ca uităm ceva! Pentru succesul vostru extraordinar trebuie să le mulțumim și profesorilor voștri, nu? Deci ce vom face? Îi vom invita și pe ei, desigur! Așa încât, dragi profesori, vă așteptăm cu drag la petrecerea noastră. Știm că urmează floriile, și apoi paștele, dar vă rugăm să mai zăboviți o seară cu noi. Vom avea muzică, dans, de mâncat și de băut, iar cu poveștile interesante veți veni dumneavoastră, căci știm că aveți tolba plină! Veți avea ocazia să-i cunoașteți sau să-i revedeți pe colegii din țară și să schimbați impresii.

Dar vom avea și invitați surpriză! Cine să fie ei? Cine sunt cei care vă inveselesc când debugger-ul pare că e împotriva voastră, vă cresc și au grijă de voi? Ei bine, părinții sunt și ei invitați! Știm că mulți părinți vă vor însoți la olimpiadă! Iubiți părinți, minunat, veniți la petrecere! Iar părinții elevilor din București și din Ilfov chiar nu au nici o scuză să nu vină! Dragi părinți, este tema pentru acasă pe care v-o dau copiii voștri: să veniți și să participați la bucuria lor. Veți avea ocazia să stați la o discuție relaxată cu profa de info, fără să fie deloc nevoie să discutați ce ar mai fi nevoie să învețe sau să îndrepte copilul.

Credem însă că seara nu ar fi completă fără cei care ne vor ajuta să organizăm această olimpiadă. Fără profesorii îndrumători din București, care cu pasiune și atenție, fără a fi răsplătiți în vreun fel, vor veni cu mic, cu mare să vă conducă la sau de la gară, la hotel, la școli sau în vizite. Vrem să le spunem și lor că le suntem recunoscători și facem asta invitându-i și pe ei la petrecerea noastră de final de ONI 2016.

În concluzie, dragi elevi, profesori, părinți și profesori însoțitori: marcați data în calendare, agende, smartphones, tablete, sau alte moduri de aducere aminte, luați cu voi voia bună și haideți împreună la distracție!

Cu drag,
Echipa de organizare

Postat în Noutăți